A Koronavírusról (Ne essünk PÁNIKBA)

Share Button

Kedves Kadafalván élők Kecskemétiek és Mindenki akihez eljut az üzenetem!

A koronavírussal kapcsolatban szeretnék pár gondolatot megosztani Önökkel, Veletek.
A médiában nagyon sokat beszélnek róla és általában azt halljuk, hogy mennyire veszélyes és a Kormányunk is kihirdette a Vészhelyzetet, ami teljesen helyénvaló annak érdekében, hogy ne alakuljon ki úgynevezett gócpont Magyarországon.

DE NEM KELL PÁNIKBA ESNI (akkor sem ha esetleg valaki megfertőződik)!

A legtöbbször azt halljuk, hogy melyik országban mennyivel növekedett a fertőzöttek száma és ,  sajnálatos módon halálesetekről is esik szó. Utánanéztem jobban és örömmel láttam hogy a gyógyultak száma fokozatosan növekszik.

Hubei Kína egyik tartománya amelyben Wuhan is található, a februári adatok alapján 67781 lakos fertőződött meg DE EBBŐL már 50316-an meggyógyultak.

korona_china

Valamint találtam egy grafikont, melyen a narancssárga színnel a Kínai adatok a sárga színnel az egyéb országok adatai és a zöld színnel a fertőzésből kigyógyultak száma látszik. Ebből is látható, hogy a gyógyultak száma napról napra közelít a fertőzöttek számához, persze az igaz, hogy Európában nem olyan régen alakultak ki gócpontok.

korona_vilag

Véleményem szerint komolyan kell venni, de Pánikra senkinek sincs oka és tartsuk be a Kormány és a Városunk vezetése által hozott korlátozásokat (amelyeket a mi érdekünkben rendeltek és rendelnek el) Ha betartjuk az alapvető higiéniás szabályokat plusz többször is kezet mosunk egy nap, és mellőzzük a kézfogást puszit akkor nagyon nagy eséllyel nem alakul ki gócpont Magyarországon és nálunk itt Kadafalván és Kecskeméten sem.

Vigyázzon Mindenki Magára, Családjára és Vigyázzunk Egymásra IS !!!

Jó Egészséget Mindenkinek !

Jászfalvi József (kadafalvi lakos)

A Korona vírussal kapcsolatos Aktuális Adatok nyomon követhetőek Mindenki számára  ITT !

 

Share Button