Kadafalva Falunap 2018

Share Button

Holnap ismét Falunap Kadafalván. Már javában zajlanak az előkészületek, hogy mindenki aki kilátogat az eseményre egy kellemes napot tölthessen el. A szokásos főzőversenyen és Veterán Autók, Motorok Harci járművek kiállátása mellett két új elemmel próbálják a szervezők még vonzóbbá tenni a rendezvényt. Az egyik ilyen esemény a Nagy Falunapi Futás melyre az eddigi információk alapján már közel 100-an jelentkeztek, a másik pedig az ijászat szerelmeseinek ad lehetőséget kipróbálni, gyakorolni ezt a szép sportot. A bátrabbak akár a Versenyen is részt vehetnek, melyet 4 kategóriában rendeznek meg, felnőtt női és férfi, valamint gyermek kislány és fiú kategóriákban.
A Futás célja a közös sportolás illetve Kadafalva befutása, mivel minden évben más útvonal kerül majd kijelölésre. Az idén A Nárcisz-Mókus-Harkály-Tücsök utca útvonalon fut együtt a lelkes mezőny, amely kb. 3.2-3.3 Km. Minden résztvevő ajándékpólóban részesül.

A Főzőversenyre lehet jelentkezni, aki eddig még nem tette meg, a Következő telefonszámokon :
Farkasné Szurok Edit : +36-20-5100552 vagy Simon Ferenc +36-20-5488364

Futásra is lehet még jelentkezni a helyszínen 8:30-tól, vagy a következő telefonszámon:
Jászfalvi József : +36-30-9656939

A Falunap sztár fellépője Zoltán Erika lesz , aki 18:30-tól szórakoztatja a közönséget a legsikeresebb dalaival. És ne felejtsük el, hogy este utcabál, ahol a kilátogatók apraja nagyja hajnalig táncolhat.

Jó szórakozást Mindenkinek !

v2_latvany

Share Button