Helvécia felöl nem lehet a Beretvás köz-re fordulni?

Share Button

Érdekes változás a helvécia úton. Az új felfestés alapján aki Helvécia felöl jön annak csak a városon keresztül lesz lehetősége Kadafalvára jutni. Hmm.

Frissítés :
Tegnapi nap (2017.11.15) folyamán a záróvonal javításra került, a keol cikke alapján az útfestők a korábban felfestett vonalat követték.

 

Share Button

7 Comments on Helvécia felöl nem lehet a Beretvás köz-re fordulni?

 1. Anonymous // 2017-11-15 at 2:44 pm //

  Szerintem még nincs befejezve a munka még a bója is ott van.

 2. Fekete Istvánné // 2017-11-15 at 3:11 pm //

  Nem tudom mit segít ez a Beretvás köz elviselhetetlen forgalmán. Mi akik a Beretvás közön lakunk sokszor negyed óra is eltelik mire ki vagy beállunk a saját udvarunkból. Ráférne valami megoldás a forgalom szabályozására az biztos.

 3. Mákné Márti // 2017-11-15 at 6:18 pm //

  Ez nem csak a Beretvás közön van így, hanem a Bojtorján utca sarkán is. Folyamatos a befelé özönlő autósor. No és persze 80-90-el döngetnek befelé.

 4. Judit // 2017-11-15 at 7:26 pm //

  Ezek szerint a Beretvás-közről csak jobbra lehetne kanyarodni?

 5. Anonymous // 2018-09-08 at 8:30 am //

  A Beretvás közön közlekedők legtöbbje befordul a Tövis utcába balra, majd jobbra haladva elmegy a Júlia ABC-be, vagy az iskolához, óvodához viszi gyermekét. Így kényelmesebb, mert nehezen tud kihajtani a Boróka útra a Beretvás köz felől. Aki a Tövis utcában lakik, annak elviselhetetlen lett a forgalom az orvosi rendelő és a gyógyszertár miatt is !!!!!!!! Egy szűk utcában működik az orvosi rendelő, a rendelési idővel együtt van nyitva a patika is. Sokszor a behajtani tilos tábla ellenére behajtanak a forgalommal szemben az autósok. A 30 Km-es tábla ellenére nagyon sok sofőr 100-al is száguld a keskeny utcában ! Itt is rengeteg gyerek, babakocsis szülő fordul meg, mivel gyermekorvos is rendel minden nap.A minap majdenem a saját házam kapujában gázolt egy egy autó, mert ki- és beállásnál meg kellett volna állnia, de nem volt türelme várni két percet, felhajtott a járdára és ott simán elgázol, ha nem ugrom félre. A válasza csak ennyi volt: siet haza…..szombaton délben, horgászásból….. A mögöttünk várakozó autó tükrét le is törte a nagy sietségben ! Kértük a Polgármesteri Hivatalban , hogy tegyenek fekvőrendőrt az orvosi rendelő elé, de a válasz az volt- ” Van maguknak fogalmuk arról, mennyibe kerül az ? 1 000 000Ft az ára “! Ezúton kérem a képviselő úr segítségét, szorgalmazza a fekvőrendőr kihelyezését ! Köszönettel : Uzsoki Tamásné

 6. Anonymous // 2018-09-08 at 8:36 am //

  A hozzászólásomnál nem jelent meg az email – címem: tamasne.u@freeemail.hu
  Uzsoki Tamásné Tövis u. 11.

 7. Uzsoki Tamásné // 2018-09-08 at 8:39 am //

  A hozzászólásomnál nem jelent meg az email -címem: tamasne.u@freemail.hu
  Uzsoki Tamásné tövis u. 11.

Mondja el véleményét