Kezdődik a járdák burkolatának felújítása

Share Button

Elkezdődnek a közterületeket érintő munkálatok Kecskeméten, a „Szabadság tér és környezetének funkcióbővítő városrehabilitációja” című projekt keretében. Mint ismeretes, a több elemből álló fejlesztésre Kecskemét önkormányzata és konzorciumi partnerei 738,93 millió forint uniós és hazai támogatást nyertek el. <tovább>

Reméljük nemsokára Kadafálván is hamarosan elkezdedődnek ehhez hasonló munkálatok.  (szerkesztő)

Share Button

2 Comments on Kezdődik a járdák burkolatának felújítása

 1. Tóth Tímea // 2015-06-02 at 8:16 am //

  Nagyon örülünk neki,de Kadafalván van egy pár földút amire “kamatmentes hitelt” kaptak a lakók,hogy aszfalt legyen rajta. Sokan ki is fizették,de az aszfalt még sehol! Hogy van ez???? Köszönöm a választ!

 2. szerkesztő // 2015-06-02 at 9:07 pm //

  Kedves Tímea !
  Nagyon sajnálom, de én ezt nem tudom megválaszolni. Én szerkesztem ezt a lapot, amit azért találtam ki, hogy megpróbáljam mindenről tájékoztatni a kadafalvi lakosokat és , hogy legyen egy hely ahol mindenki megírhatja a véleményét és javaslatait, cikkeit. Kérdését eljutattom a képviselőnknek ha gondolja, de ezt Ön is megteheti minden hónap első keddi napján, amikor a térség képviselője fogadóórát tart.
  Köszönöm a megértését, és amennyiben bármilyen javaslata vagy cikke lenne Kadafalvával kapcsolatban ami érdekelné a lakosokat szívesen közzé teszem. A kapcsolatok alatt elküldheti nekem akár ennek az aszfaltozási kezdeményezés pontos történetét is, hogy minél többen tudjunk róla.

  Tisztelettel : szerkesztő

  Fogadóórák:
  Minden hónap első keddjén:
  – Kadafalván az Iskolában: 16:00 – 17:00 óráig
  – a Vásárhelyi Pál Általános Iskolában: 17:30 – 18:30 óráig.
  Minden hónap első szerdáján:
  – a Móricz Zsigmond Általános Iskolában 17:00 – 18:00 óráig.

  forrás : Mák Kornél

Mondja el véleményét